Home/Revalidatie/Christophe Proost
Maak uw afspraak
Start uw workout

Christophe Proost

“Ik behaalde mijn diploma van Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (2009) in Antwerpen en stapte in 2012 mee in het project van KineMotion . Vanuit mijn interesse voor revalidatie van musculoskeletale aandoeningen, sport- en orthopedische letsels breid ik sinds 2009 mijn kennis verder uit met verschillende specialisaties. Door deze kennis aan gedrevenheid te koppelen tracht ik voor iedere patiënt een zo goed mogelijk revalidatietraject uit te stippelen, afgestemd op elke unieke patiënt. Naast het werk in de praktijk kan je me nog terugvinden als kiné van voetbalclub KFC Turnhout.”

Christophe Proost

Specialisaties van Christophe Proost

Kinesitherapie

Kinesitherapie behandelt uw klachten van het houdings- en bewegingsapparaat zoals functiestoornissen aan de spieren, pezen, gewrichten, zenuwen, ligamenten en lymfevaten. Enkele voorbeelden hiervan zijn lage rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, sportletsels, overbelastingen, revalidatie na een operatie, zwangerschapskwaaltjes, neurologische aandoeningen, oncologische revalidatie, hartrevalidatie, ademhalingsproblematieken, covid-19 revalidatie, …

Lees meer

Manuele Therapie

Deze specialisatie binnen de kinesitherapie is gericht op klachten van het bewegingsapparaat die behandeld worden door middel van manuele technieken.

Lees meer

Dry needling

Deze therapie, die ook triggerpoint- of myofasciale therapie wordt genoemd, behandelt pijnen en spanningen van spieren met behulp van acupunctuurnaaldjes.

Lees meer

Sportkine

Deze specifieke tak binnen de kinesitherapie omvat zowel de behandeling van het sportletsel in al zijn verschillende facetten als de noodzakelijke preventie ervan.

Lees meer

Samenwerkingen

Aangezien ons motto luidt: “een team bestaat uit meer dan enkel individuen”, werken we graag samen met partners om de professionele krachten te bundelen om voor u als patiënt het sterkste eindresultaat te kunnen bekomen.

Sportclubs

Begeleiding van zowel professionele als lokale sportclubs

Lees meer

Hoe maak ik een afspraak bij Christophe Proost?

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Praktijk I-Fitness

Brugstraat 43
2300 Turnhout
0479 37 70 71

Lees meer