Maak uw afspraak
Start uw workout

Bike fitness in Turnhout

Ben je op zoek naar kracht- en stabilisatieoefeningen ter aanvulling van jouw fietstrainingen? Of wil je werken aan je flexibiliteit?

Bike Fitness is een individueel trainingsprogramma specifiek voor de fietser van eender welk niveau en met eender welke soort fiets.

Door gerichte oefeningen kan een stabielere positie op de fiets verkregen worden, neemt de kracht van de benen en de rest van het lichaam toe, kan een effici├źntere krachtenoverdracht naar de pedalen bekomen worden en kunnen klachten of blessures vermeden worden.

We bieden twee formules aan: het opstart-pakket en het advanced-pakket.

Opstart-pakket

In het opstart-pakket voorzien we twee sessies. De eerste sessie bestaat uit een vraaggesprek en een uitgebreide screening (kracht, mobiliteit, flexibiliteit, stabiliteit). Zo overlopen we uw doelen en bekijken we op welke punten we nog winst kunnen boeken of waar we onevenwichten kunnen wegwerken. Op basis van de bevindingen stellen we een individueel oefenschema op waar u thuis, met het materiaal dat u zelf ter beschikking hebt, aan de slag kan gaan. In de tweede sessie herevalueren we uw thuisoefeningen naar correctheid en intensiteit en corrigeren we of breiden we uit waar nodig. Verder ontvangt u een verslag met de bevindingen van de screening en de oefeningen met tekst en uitleg.

  1. Sessie 1 (+- 1,5 uur): vraaggesprek, screening, opstart thuisoefeningen
  2. Sessie 2 (+- 1 uur): herevaluatie oefeningen, oefentherapie verder uitbreiden, verslag in pdf-formaat

Totaalprijs: 120 EUR

Advanced-pakket

Het advanced-pakket is het opstart-pakket, aangevuld met personal training in onze praktijk. Vertrekkend vanuit de bevindingen van uw screening wordt het thuisprogramma uitgebreid met specifieke oefeningen waarbij er gebruik gemaakt wordt van het materiaal in de fitness. Deze fitness-sessies duren telkens 1uur en kunnen aan een zelfgekozen frequentie uitgevoerd worden (1x per week of meerdere keren per week).

Waar het opstart-pakket volledig individueel is bieden we de mogelijkheid aan om de fitness-sessies individueel of per twee uit te voeren. Trainingen per twee bestaan uit individuele oefeningen en duo-workouts waarbij de doelstellingen van ieder individu behaald zullen worden.

  1. Sessie 1 (+- 1,5 uur): vraaggesprek, screening, opstart thuisoefeningen
  2. Sessie 2 (+- 1 uur): herevaluatie oefeningen, oefentherapie verder uitbreiden, verslag in pdf-formaat
  3. Fitness-sessie (1 uur)

Totaalprijs: 120 EUR
+ 60 EUR p.p./ fitness-sessie (individueel)
+ 40 EUR p.p./ fitness-sessie (per twee)

Het aantal fitness-sessies en de frequentie per week wordt in overleg besproken na sessie 2.

Online inschrijven

Enkele beschikbare momenten

wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Wie verzorgt mijn bike fitness workout

Klaas Van Wuytswinkel

Waar maak ik een afspraak voor bike fitness?

Maak een afspraak

Praktijk I-Fitness

Brugstraat 43
2300 Turnhout
0479 37 70 71

Lees meer