Home/Revalidatie/Burn-out (AcTrivate)
Maak uw afspraak
Start uw workout

Burn-out (AcTrivate) in Turnhout

AcTrivate is een nieuw centrum in de Kempen en wordt geleid door dokter Céline Scheerlinck. Het centrum heeft de expertise in huis om de aanpak tegen burn-out aan te gaan waarbij de hulpverleners reeds jaren ervaring binnen het werkveld hebben. Ze zetten in op preventie van burn-out door onder meer informatiesessies te verzorgen aan bedrijven en particulieren omtrent wat burn-out is, hoe je deze kan herkennen en trachten te voorkomen.

Daarnaast hebben ze een uitgebreid behandelaanbod ter beschikking waarbij gefocust wordt op 3 pijlers: COACHING, VOEDING en BEWEGING.
Binnen het multidisciplinair centrum werken o.a. burn-out coaches, psychologen, psychotherapeuten, een arts, een diëtiste en een loopbaancoach.

Voor de pijler ‘beweging’ bouwden we met de kine’s van ons KineMotion-team een specifiek pakket uit voor deze problematiek waarbij geleidelijke opbouw van beweging in de natuur centraal staat, naast eventuele fysieke klachten die behandeld kunnen worden d.m.v. diverse subspecialisaties binnen de kinesitherapie en/of osteopathie.

Meer info kan u vinden op www.actrivate.be

Wie verzorgt mijn acTrivate behandeling?

Claire Avonds

Kathy Van Tongerloo

Karen Leysen

Amber Van Gils

Lola Masi

Megan Van Grieken

Guy Van Goubergen

Jennifer Neupane

Waar maak ik een afspraak voor de behandeling van een burn-out (AcTrivate)?

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Praktijk Kempenlaan

Praktijk Kempenlaan

Kempenlaan 40
2300 Turnhout
014 43 78 03

Lees meer