Home/Revalidatie/Karen Leysen
Maak uw afspraak
Start uw workout

Karen Leysen

“In 2022 behaalde ik mijn master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit Antwerpen met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. Tijdens mijn stage bij KineMotion heb ik kunnen kennismaken met hun visie en aanpak. Ik krijg veel voldoening om deel te kunnen uitmaken van het team en iets te kunnen betekenen voor de patiënten.

De mens in zijn totaliteit heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik vind het erg belangrijk om een optimale behandelingsstrategie uit te werken om zo het probleem van elke patiënt aan te pakken. De combinatie van manuele therapie en actieve revalidatie staat daarin voor mij centraal.”

Karen Leysen

Specialisaties van Karen Leysen

Kinesitherapie

Kinesitherapie behandelt uw klachten van het houdings- en bewegingsapparaat zoals functiestoornissen aan de spieren, pezen, gewrichten, zenuwen, ligamenten en lymfevaten. Enkele voorbeelden hiervan zijn lage rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, sportletsels, overbelastingen, revalidatie na een operatie, zwangerschapskwaaltjes, neurologische aandoeningen, oncologische revalidatie, hartrevalidatie, ademhalingsproblematieken, covid-19 revalidatie, draaiduizeligheid, …

Lees meer

Manuele Therapie

Deze specialisatie binnen de kinesitherapie is gericht op klachten van het bewegingsapparaat die behandeld worden door middel van manuele technieken.

Lees meer

Sportkine

Deze specifieke tak binnen de kinesitherapie omvat zowel de behandeling van het sportletsel in al zijn verschillende facetten als de noodzakelijke preventie ervan.

Lees meer

Hoe maak ik een afspraak bij Karen Leysen?

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Praktijk Kempenlaan

Praktijk Kempenlaan

Kempenlaan 40
2300 Turnhout
014 43 78 03

Lees meer