Home/Revalidatie/Inne Van Eemeren
Maak uw afspraak
Start uw workout

Inne Van Eemeren

‘’Mijn naam is Inne Van Eemeren. Ik ben al van jongs af aan gefascineerd door het menselijk lichaam. Het lichaam is een complex maar boeiend mechanisme. Verschillende factoren kunnen aan de basis liggen van uw klacht. Daarom is het belangrijk om op basis van een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek een goed beeld te krijgen van de factoren die de klacht beïnvloeden. Een geïndividualiseerde en wetenschappelijk onderbouwde behandeling vind ik noodzakelijk om vooropgestelde doelen samen met u te kunnen bereiken. U als patiënt staat volledig centraal in dit proces en samen zoeken we een weg naar de best mogelijke uitkomst. Een actieve aanpak vind ik hierin cruciaal. Het geeft me enorm veel energie wanneer ik andere mensen kan bijstaan in hun weg naar hun doel.
In 2023 studeerde ik af als master in de kinesitherapie aan de Uhasselt met de afstudeerrichting sport. Zelf zit ik in mijn vrije tijd niet stil en hou ik van een sportieve uitdaging. Je kan me na de werkuren terug vinden in de natuur met mijn loopschoenen aan, in de fitness of op een schaatsbaan.
Ik kijk er alvast naar uit om u te begeleiden in uw revalidatie.’’

Kinesitherapie

Kinesitherapie behandelt uw klachten van het houdings- en bewegingsapparaat zoals functiestoornissen aan de spieren, pezen, gewrichten, zenuwen, ligamenten en lymfevaten. Enkele voorbeelden hiervan zijn lage rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, sportletsels, overbelastingen, revalidatie na een operatie, zwangerschapskwaaltjes, neurologische aandoeningen, oncologische revalidatie, hartrevalidatie, ademhalingsproblematieken, covid-19 revalidatie, draaiduizeligheid, …

Lees meer

Sportkine

Deze specifieke tak binnen de kinesitherapie omvat zowel de behandeling van het sportletsel in al zijn verschillende facetten als de noodzakelijke preventie ervan.

Lees meer

Hoe maak ik een afspraak bij Inne Van Eemeren?

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Praktijk Kempenlaan

Praktijk Kempenlaan

Kempenlaan 40
2300 Turnhout
014 43 78 03

Lees meer