Maak uw afspraak
Start uw workout

Ruben Van Beirendonck

“Ik behaalde mijn Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KU Leuven in 2021 waarna ik meteen het Postgraduaat Manuele Therapie startte. Dit volgde ik om mijn kennis te verdiepen om zo makkelijker tot een behandeling te komen die inspeelt op alle facetten. Door het vraaggesprek en onderzoek uitgebreid te integreren en rekening te houden met de noden en onderliggende problematiek van de patiënt probeer ik tot een zo effectief mogelijke behandeling te komen, waarbij een actieve aanpak centraal staat, aangevuld met passieve technieken.
Naast de manuele technieken ben ik ook veel bezig met sport waardoor je me kan vinden op het basketbalveld en als kinesist bij de nationale vuistbalploeg”

Specialisaties

Kinesitherapie

Kinesitherapie behandelt uw klachten van het houdings- en bewegingsapparaat zoals functiestoornissen aan de spieren, pezen, gewrichten, zenuwen, ligamenten en lymfevaten. Enkele voorbeelden hiervan zijn lage rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, sportletsels, overbelastingen, revalidatie na een operatie, zwangerschapskwaaltjes, neurologische aandoeningen, oncologische revalidatie, hartrevalidatie, ademhalingsproblematieken, covid-19 revalidatie, draaiduizeligheid, …

Lees meer

Manuele Therapie

Deze specialisatie binnen de kinesitherapie is gericht op klachten van het bewegingsapparaat die behandeld worden door middel van manuele technieken.

Lees meer

Sportkine

Deze specifieke tak binnen de kinesitherapie omvat zowel de behandeling van het sportletsel in al zijn verschillende facetten als de noodzakelijke preventie ervan.

Lees meer

Hoe maak ik een afspraak bij Ruben Van Beirendonck

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Praktijk Kempenlaan

Praktijk Kempenlaan

Kempenlaan 40
2300 Turnhout
014 43 78 03

Lees meer