Home/Revalidatie/Sofie Haesmans
Maak uw afspraak
Start uw workout

Sofie Haesmans

“Het menselijk lichaam is een ingewikkeld maar fascinerend mechanisme. Toch is het geen onfeilbaar systeem waardoor mensen klachten kunnen ontwikkelen. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door een sportblessure, overbelasting, foutieve houdings -en bewegingspatronen, stress,… Als kinesitherapeut bekijk ik samen met de patiënt de klacht om zo tot een optimale behandelingsstrategie te komen. Een actieve aanpak staat hierin voor mij centraal.”

Kinesitherapie

Kinesitherapie behandelt uw klachten van het houdings- en bewegingsapparaat zoals functiestoornissen aan de spieren, pezen, gewrichten, zenuwen, ligamenten en lymfevaten. Enkele voorbeelden hiervan zijn lage rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, sportletsels, overbelastingen, revalidatie na een operatie, zwangerschapskwaaltjes, neurologische aandoeningen, oncologische revalidatie, hartrevalidatie, ademhalingsproblematieken, covid-19 revalidatie, draaiduizeligheid, …

Lees meer

Dry needling

Deze therapie, die ook triggerpoint- of myofasciale therapie wordt genoemd, behandelt pijnen en spanningen van spieren met behulp van acupunctuurnaaldjes.

Lees meer

Sportkine

Deze specifieke tak binnen de kinesitherapie omvat zowel de behandeling van het sportletsel in al zijn verschillende facetten als de noodzakelijke preventie ervan.

Lees meer

Hoe maak ik een afspraak bij Sofie Haesmans?

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Praktijk Kempenlaan

Praktijk Kempenlaan

Kempenlaan 40
2300 Turnhout
014 43 78 03

Lees meer