Home/Revalidatie/Martijn Huijbs
Maak uw afspraak
Start uw workout

Martijn Huijbs

“In 2014 studeerde ik af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (afstudeerrichting sport) aan de KULeuven, waarna ik in 2015 het postgraduaat manuele therapie aan UGent afrondde. Met een actieve aanpak tracht ik elke klacht te behandelen in overleg met de patiënt en rekening te houden met alle facetten van het probleem. Daarenboven probeer ik, aan de hand van een weloverwogen en individueel oefenprogramma alsook met advies op basis van wetenschappelijke evidentie, eventuele recidieven te voorkomen en te anticiperen op mogelijke gevolgen van de klacht.”

Specialisaties en samenwerkingen met Martijn Huijbs

Kinesitherapie

Kinesitherapie behandelt uw klachten van het houdings- en bewegingsapparaat zoals functiestoornissen aan de spieren, pezen, gewrichten, zenuwen, ligamenten en lymfevaten. Enkele voorbeelden hiervan zijn lage rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, sportletsels, overbelastingen, revalidatie na een operatie, zwangerschapskwaaltjes, neurologische aandoeningen, oncologische revalidatie, hartrevalidatie, ademhalingsproblematieken, covid-19 revalidatie, draaiduizeligheid, …

Lees meer

Manuele Therapie

Deze specialisatie binnen de kinesitherapie is gericht op klachten van het bewegingsapparaat die behandeld worden door middel van manuele technieken.

Lees meer

Dry needling

Deze therapie, die ook triggerpoint- of myofasciale therapie wordt genoemd, behandelt pijnen en spanningen van spieren met behulp van acupunctuurnaaldjes.

Lees meer

Sportkine

Deze specifieke tak binnen de kinesitherapie omvat zowel de behandeling van het sportletsel in al zijn verschillende facetten als de noodzakelijke preventie ervan.

Lees meer

Samenwerkingen

Aangezien ons motto luidt: “een team bestaat uit meer dan enkel individuen”, werken we graag samen met partners om de professionele krachten te bundelen om voor u als patiënt het sterkste eindresultaat te kunnen bekomen.

Sportclubs

Begeleiding van zowel professionele als lokale sportclubs

Lees meer

Hoe maak ik een afspraak bij Martijn Huijbs

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Praktijk I-Fitness

Brugstraat 43
2300 Turnhout
0479 37 70 71

Lees meer